Actief samen Synergy diesel

Esso-brandstoffen

Onze Esso Synergy-diesels

Wilt u zuiniger rijden? Onze Esso Synergy Diesel kan daarbij helpen.

Vrouw tankt Synergy diesel

Waar zou u heen gaan met meer kilometers?

Onze Esso Synergy Diesel helpt bij het reinigen van diesel- brandstofinjectoren en bij het beschermen van uw motor tegen corrosie. Tests op gewone personenwagens bewijzen dat het gebruik van Synergy Diesel van Esso helpt om de auto gemiddeld 1,8% zuiniger te laten rijden.*

Koppel danst samen Synergy

Verwen uw auto met Esso Synergy Supreme+ Diesel

Esso Synergy Supreme+ Diesel is ontworpen om uw motor nog schoner te maken dan onze gewone Esso Synergy Diesel, wat kan leiden tot meer vermogen en minder brandstofverbruik**.

Waarom kiezen voor Esso Synergy Supreme+ Diesel?

Klotsende Synergy brandstoffen

Onze Esso Synergy-diesels

Synergy-brandstoffen van Esso helpen u nog meer uit uw autorit te halen. Waar gaat u heen na uw volgende tankbeurt?

Synergy Supreme+ Diesel: Onze premium diesel heeft twee keer zoveel kwaliteitsadditief als onze gewone Esso Synergy Diesel, wat kan bijdragen aan het grondiger schoonhouden van uw motor. Dit helpt u om betere prestaties en meer vermogen uit uw motor te halen**.

Synergy Diesel: Onze normale diesel is ontworpen om u te helpen zuiniger te rijden. Tests op gewone personenwagens bewijzen dat het gebruik van Synergy Diesel van Esso helpt om de auto gemiddeld 1,8% zuiniger te laten rijden*.

*Basis voor vergelijking van claims over Esso Synergy Diesel: De claims zijn gebaseerd op tests van dieselvoertuigen die gekocht zijn op de tweedehands markt in het Verenigd Koninkrijk en die onafhankelijk getest zijn door Mahle (UK). Het brandstofverbruik werd vastgesteld in de staat waarin de auto’s bij aankoop verkeerden. Bij de test reden de auto’s 4000 km op Esso Synergy Diesel en de gemiddelde verbetering in brandstofverbruik van de geteste auto’s was 1,8%. Het brandstofverbruik kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het soort motor, de conditie van de motor, de rijstijl en eerder gebruikte diesel.

**Basis voor vergelijking van claims over Esso Synergy Supreme+ Diesel: De uitlaatgassen hebben te maken met CO, HC en NOx. De claims zijn gebaseerd op een of meer van de volgende elementen: (1) tests (intern of door een derde) van voertuigen en/of motoren; (2) publicaties van de overheid; en/of (3) vak- of wetenschappelijke literatuur. De claims zijn van toepassing op de prestaties van diesel die Esso verkoopt bij bepaalde Esso-tankstations in België, vergeleken met een normale brandstof zonder additieven die verkocht wordt in België. Zuinigheid en voertuigprestaties hangen ook af van de soort motor, rijstijl en andere factoren. Alleen bij bepaalde Esso-stations.

ESSO, het Esso-logo en Synergy Fuel Technology zijn handelsmerken van Exxon Mobil Corporation of een van haar dochterondernemingen.