Bekijk enkele belangrijkste reizen van het leven

Ontdek meer reizen die ertoe doen

Een mensenleven bestaat uit vele alledaagse reizen. Sommige nemen ons onverwachts mee naar verrassende plekken. Andere creëren nieuwe herinneringen met oude vrienden. Of worden een onvergetelijke avontuur dat je leven totaal verandert. Sommige reizen lijken misschien heel gewoon, maar de beleving maakt dat de reis ertoe doet.

Een autorit, een gesprek, en een kop thee

Jim nodigt ons uit op de thee met Contact the Elderly, de enige Britse nationale liefdadigheidsinstelling die zich geheel toewijdt aan het aanpakken van eenzaamheid en sociaal isolement onder ouderen, door regelmatig persoonlijk contact. Hun werk is afhankelijk van de goedheid van hun vrijwilligers, waaronder chauffeurs. Voor meer informatie, bezoek contact-the-elderly.org.uk

De beste reizen zijn soms de eenvoudigste

Iedereen herinnert zich die reizen uit zijn of haar kindertijd, op de achterbank in de auto, onderweg voor een dagje uit of een vakantie. De rit was bijna net zo spannend als de vakantie zelf.

Een paar kilometer maakt een wereld van verschil

Een rit van maar een paar kilometer buiten de stad kan leiden tot nieuwe routes voor een levenslange passie. Nicolas rijdt regelmatig de stad uit om nieuwe fietsroutes te ontdekken, en om herinneringen uit zijn verleden op te halen.

Een alledaagse reis kan het begin zijn van een nieuwe weg in je leven

Na een succesvolle carrière in het bankwezen pendelt Bram nu heen en weer naar Utrecht, waar hij studeert om van zijn passie voor fotografie zijn beroep te maken. Elke rit brengt hem dichter bij zijn doel.

#JourneysThatMatter

Ontdek de #JourneysThatMatter

Met Synergy-brandstoffen, mooi uitgeruste tankstations en Esso Extras-punten, weet u dat u goed zit wanneer u bij Esso tankt. Zo hoeft u alleen maar te denken aan waar u heen gaat; aan alle reizen die ertoe doen.

Bekijk onze film