Yoga pose Synergy brandstoffen

Esso Synergy-brandstoffen

Voor alle reizen die ertoe doen

Waar u ook heen gaat, er is een Synergy-brandstof die u helpt om er te komen.

Reizen die ertoe doen met Esso

Of het nu om de op het eerste gezicht gewone dagelijkse ritten gaat die u onverwachts naar verrassende plekken brengen, of net om dat onvergetelijke avontuur dat uw leven totaal verandert; het zijn deze reizen die ertoe doen. En wij willen er alles aan doen om u op weg te helpen.

Onze Synergy-benzines

Selfie samen Synergy benzine

Esso Synergy Euro

Waar gaat u heen na uw volgende tankbeurt?

Onze Synergy-benzines helpen om afzettingen uit de motor te verwijderen, waardoor uw auto beter en zuiniger rijdt*. Nog een reden om te tanken bij Esso.

Meer informatie over Esso Synergy-benzine

Onze Synergy-diesel

Actief samen Synergy diesel

Esso Synergy Diesel

Ontwikkeld met u en uw motor in gedachten

Tests op gewone personenwagens bewijzen dat het gebruik van Synergy Diesel van Esso helpt om de auto gemiddeld 1,8% zuiniger te laten rijden.**

Meer over Esso Synergy Diesel
Tips voor brandstofbesparing

Handige tips om uw brandstofverbruik te verminderen

U kunt uw brandstofverbruik verminderen en bijdragen tot een beter milieu en veiligere omgeving door slimmer te rijden. Volg deze handige tips.***

Ontdek meer
*Basis voor vergelijking van claims over Esso Synergy Euro: Claims zijn gebaseerd op tests (intern of door een derde) van voertuigmotoren en/of op vak- of wetenschappelijke literatuur. De vergelijking is ten opzichte van benzine zonder toevoegingen. De verwijdering van afzettingen kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het soort motor, de rijstijl en eerder gebruikte benzine.

**Basis voor vergelijking van claims over Esso Synergy Diesel: Claims zijn gebaseerd op tests van dieselvoertuigen die gekocht zijn op de tweedehands markt in het Verenigd Koninkrijk en die onafhankelijk getest zijn door Mahle (UK). Het brandstofverbruik werd vastgesteld in de staat waarin de auto’s bij aankoop verkeerden. Bij de test reden de auto’s 4000 km op Esso Synergy-diesel en de gemiddelde verbetering in brandstofverbruik van de geteste auto’s was 1,8%. Het brandstofverbruik kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het soort motor, de conditie van de motor, de rijstijl en eerder gebruikte diesel.

ESSO, het Esso-logo en Synergy Fuel Technology zijn handelsmerken van Exxon Mobil Corporation of een van haar dochterondernemingen.

***Een initiatief van FuelsEurope en de Europese Commissie www.savemorethanfuel.eu