@1

Deze zomer telt elke pitstop

Om onze nieuwe samenwerking met Red Bull Racing™ te vieren, geven we u de kans om uw tankbeurten om te zetten in Red Bull Racing artikels.

@1

Zet uw tankbeurten bij Esso om in Red Bull Racing artikels

Dit seizoen is Esso de samenwerking aangegaan met viervoudig wereldkampioen Red Bull, en verenigt op die manier twee van de besten in hun domein voor een ongezien raceseizoen.

Om dat te vieren krijgt u van Esso de kans om uw tankbeurten om te zetten in Red Bull Racing artikels.

Indien u bij een bemand Esso station tankt of shopaankopen doet kan u zegels verzamelen om zo te profiteren van een exclusieve korting op Red Bull Racing artikels.

Indien u bij Esso Express min. 25 liter tankt, maakt u via de code op uw ticket kans om een selectie van deze exclusieve Red Bull Racing artikels te winnen.

Meer informatie vindt u onderaan.

@1

Sporttas - 60% korting*

Deze lichte, compacte Red Bull Racing-sporttas met trekkoord is ideaal om al uw racespullen in mee te nemen. Voor 10 zegels + slechts 1.250 Esso Extras-punten of 10 zegels en € 5,99.

@1

Mok - 53% korting*

Elke ochtend even bijtanken met deze Red Bull Racing-mok met het Red Bull Racing-logo. Voor 10 zegels + slechts 1.500 Esso Extras-punten of 10 zegels + € 6,99.

@1

Beanie of Vlag - 60% korting*

Ga voor deze stoere, nautische beanie met het logo van het Red Bull Racing-team, of een vlag van 89 x 60 mm pour un paiement en espèces de seulement 10 timbres + 1750 points Esso Extras ou 10 timbres + 7,99 €.

@1

Pet - 70% korting*

Rij de zomer tegemoet met de Red Bull Racing team-pet met gebogen klep en een groot Red Bull Racing-logo op de voorkant. Voor 10 zegels + slechts 2.000 Esso Extras-punten of 10 zegels + € 8,99.

@1

Rugzak - 70% korting*

De Red Bull Racing-rugzak biedt veel opbergruimte en heeft aanpasbare schouderbanden, perfect om elk avontuur te trotseren. Voor 10 zegels + slechts 3.500 Esso Extras-punten of 10 zegels + € 14,99.

@1

Paraplu - 60% korting*

De Red Bull Racing-paraplu is uw vertrouwde metgezel dit seizoen. 94 cm lang. Voor 10 zegels + slechts 4.750 Esso Extras-punten of 10 zegels + € 19,99.

*Actievoorwaarden Red Bull-promotie – bemand station. Zegels zijn van maandag 26 juni 2017 t/m zondag 1 oktober 2017 23.59 uur verkrijgbaar bij deelnemende Esso-stations. U krijgt één zegel voor elke €10 uitgegeven aan brandstof of in de shop (uitgezonderd alcohol, tabak, geneesmiddelen, postzegels, cadeaubonnen, krasloten en beltegoed). Het kortingspercentage van 70% is berekend aan de hand van adviesprijzen. Bij elke tankbeurt/shopaankoop kunt u maximaal 10 zegels sparen. Inleveren kan t/m zondag 15 oktober 2017. Om punten in te wisselen voor artikels dient u geregistreerd te zijn voor Esso Extras. Zegels kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld. Ongeopende verpakkingen met onbeschadigde artikelen kunnen worden omgeruild zolang de voorraad strekt. Voor garantie kunt u contact opnemen met cs.bnl@tccglobal.com. Red Bull is een handelsmerk dat onder de licentie van TCC Global N.V. valt. Alleen bij deelnemende stations, zolang de voorraad strekt. Esso behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en de actie voortijdig te beëindigen. Kijk voor meer informatie op esso.be. Esso, het Esso-logo, Esso Extras en Energy lives here zijn handelsmerken van Exxon Mobil Corporation of een van haar dochterondernemingen. V.U.: Gaëtan van de Put, ExxonMobil Petroleum & Chemical, BVBA, Polderdijkweg 3, 2030 Antwerpen

Actievoorwaarden Red Bull-promotie – Express station

Wedstrijd T&Cs 

 1. Geen aankoop nodig.
 2. Deelname aan de wedstrijd is mogelijk voor alle inwoners van Belgie van 18 jaar en ouder, exclusief medewerkers van de Promotor (ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA), de betrokken bedrijven, hun familieleden of mensen die beroepsmatig verbonden zijn met de promotie. De prijs voor de Red Bull Racing-wedstrijd zal door Esso aangekondigd worden op facebook.com/EssoBE en bestaat uit door Max Verstappen gesigneerde artikelen. De prijs kan niet geruild worden of ingewisseld voor cash.
 3. De deelname gebeurt als volgt:
 4. Deelname gebeurt op facebook.com/EssoBE waar de deelnemers door de promotor gevraagd worden een vraag over Max Verstappen te beantwoorden binnen 24 uur.
 5. Door deel te nemen ziet elke deelnemer af van het copyright op de ontvangen commentaren of elk ander inputgerelateerd deel van deze wedstrijd.
 6. De deelname gebeurt vrijwillig en is beperkt tot één per persoon. Meerdere deelnames en deelnames voor derden zijn niet toegestaan en hebben diskwalificatie tot gevolg.
 7. De winnaar wordt gekozen uit alle geschikte kandidaten die juist hebben geantwoord op Facebook.
 8. Als meer dan twee deelnemers het juiste antwoord geven, worden na elke sluitingsdatum twee winnaars uitgeloot. In dit geval worden de winnaars gekozen uit het aantal juiste antwoorden in de commentaren op de Facebookposts door een onafhankelijk jurylid en via een generator van willekeurige getallen.
 9. De wedstrijd sluit binnen 24 uur na de aankondiging op facebook.com/EssoBE en de winnaar wordt binnen deze periode door de promotor rechtstreeks op de hoogte gebracht via Facebook.
 10. De winnaar wordt verzocht zijn persoonlijke gegevens te bezorgen aan de promotor (via een privébericht op Facebook) zodat de prijs bezorgd kan worden. Als de winnaar dat nalaat, heeft de promotor het recht een alternatieve winnaar aan te wijzen, waarna de oorspronkelijke winnaar de prijs niet meer kan opeisen.
 11. De contactinformatie van de winnaar (naam en land) blijft tot vijf weken na de laatste dag van de wedstrijd beschikbaar voor derden, als die in deze periode een gefrankeerde envelop naar de promotor sturen.
 12. De promotor behoudt zich het recht voor om de „Facebook-naam“, een foto en de locatie van de winnaar te gebruiken ter promotie van deze wedstrijd.
 13. De persoonlijke gegevens van de deelnemer zullen permanent vernietigd worden na afloop van de wedstrijd en zullen niet gebruikt worden voor marketingcommunicatie (uitgaande marketing), behalve zoals beschreven in paragraaf 10 en 11.
 14. De promotor heeft het recht om de promotie unilateraal in te trekken of aan te passen bij onvoorziene omstandigheden of overmacht en unilateraal de einddatum van de promotie te wijzigen. De promotor heeft het recht om unilateraal een tijdelijke promotiestop in te lassen bij technische of andere problemen die de integriteit van de promotie kunnen aantasten.
 15. De promotor zal de persoonlijke gegevens van een deelnemer nooit onthullen aan bedrijven die niet behoren tot de ExxonMobil-groep om die te gebruiken voor mailing- of marketingdoeleinden. De promotor en/of zijn aangewezen aannemer zal de persoonlijke gegevens van een deelnemer enkel gebruiken om contact met hen op te nemen als ze een prijs hebben gewonnen, voor wedstrijddoeleinden (waaronder de publicatie van de namen van de winnaars zoals beschreven in clausule 12) en om te prijzen uit te delen. Door deel te nemen geven de deelnemers hun toestemming voor het bewaren en verwerken van hun persoonlijke gegevens. De informatie wordt niet gebruikt voor marketing- of verkoopdoeleinden. De persoonlijke gegevens van de deelnemer worden automatisch van de wedstrijddatabase verwijderd na een periode van drie maanden na de sluitingsdatum. Voor meer informatie over de algemene privacypraktijken van ExxonMobil, zie de Privacyverklaring van ExxonMobil op: http://corporate.exxonmobil.com/en/global-legal-pages/privacy-policy
 16. De promotor en/of zijn agenten zijn niet aansprakelijk voor eender welk probleem met betrekking tot de deelname aan deze wedstrijd. Bewijs van indiening is geen bevestiging van de promotor. De promotor is niet verantwoordelijk voor deelnames die niet ingediend zijn door technische problemen. Deelnames via andere kanalen dan facebook.com/EssoBE worden niet aanvaard.
 17. De promotor behoudt zich het recht voor om bij overmacht de prijs te vervangen door een prijs van dezelfde of hogere waarde.
 18. Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt men de voorwaarden van deze regels. Bij het niet in acht nemen van deze regels moet de deelnemer de prijs opgeven.
 19. ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA, Polderdijkweg, 2030 Antwerpen. De agenten waarop Esso een beroep zal doen zijn: 
  DDB London
  12 Bishops Bridge Road London, UK, W2 6AA 

  DDB Amsterdam
  Prof. WH Keesomlaan 4 
  1183 DJ Amstelveen 
  Nederland
 20. De Belgische wetgeving is van toepassing op deze wedstrijd. De rechtbanken van Antwerpen zijn exclusief bevoegd om alle mogelijke geschillen in verband met deze wedstrijd te beslechten.
 21. Deze wedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord of geleid door Facebook. Het gebruik van Facebook veronderstelt dat de gebruiksvoorwaarden die Facebook oplegt gerespecteerd worden.